A bankok bevonása nélküli kamatmentes részletfizetési lehetőségnek hála pedig akkor sem kell kétségbeesnie, ha nincsen meg egyben a tetőfelújításra szánt összeg

Ha Önnek is régi, palatetős háza van, az megérett a felújításra, ezt Ön is láthatja

A régi pala már elhasználódott, mohásodik, akár már be is ázik. Ilyenkor minél hamarabb cselekedni kell, hogy nehogy rosszabbra forduljon a tető állapota.

A palatetőt le lehet bontani teljesen, de sokkal egyszerűbben, bontás nélkül is meg lehet oldani a felújítást.

Most bemutatunk Önnek 5 okot, hogy miért érdemes a bontás nélküli palatető-felújítás mellett döntenie.

  1. Időmegtakarítás

Ha lebontják a tetőt, az hosszú ideig, akár hónapokig is elhúzódhat, hiszen rengeteg munkálattal jár.

Sokan nem szeretik a nagy felfordulást, a sok szemetet, zajt, ami egy felújítással jár.

Ezzel szemben, ha a bontás nélküli palatető-felújítást választja, az sokkal gyorsabb módszer, akár egyetlen nap alatt is készen lehet új tetője a Tetőző cég szakembereivel!

Ön és családja ebből semmit nem fog észre venni, hiszen maga a tető nem kerül lebontásra.

Spóroljon időt! Nem kell számolni a hosszú ideig tartó palatető felújítással.

  1. Költséghatékonyság

Egy felújítás sosem a legolcsóbb dolgok közé tartozik.

Azonban a bontás nélküli palatető-felújítás sokkal költséghatékonyabb, mintha az egész tető lebontásra kerülne. Érthető, hiszen a munkásoknak is kevesebbet kell vele dolgozni, nem kell lebontani a tetőszerkezetet és jóval hamarabb készen is van az új tető.

Ön is szeretné kedvező áron felújítani régi palatetőjét?

Akkor újíttassa fel bontás nélkül a Tetőzővel! Nálunk még egy egyedi ajánlat is várja, ami nem más, mint a nem banki, kamatmentes részletfizetési lehetőség!

Ezzel az ajánlattal igazán megkönnyítjük a dolgát.

  1. A tetőre zsindely kerül

Bontás nélküli palatető-felújításkor zsindely fogja fedni háza tetejét, melynek számos előnye van. Rugalmas, bármely felületre tökéletesen illeszkedik, könnyű súlyú, így a tetőszerkezet mindenféle gond nélkül elbírja azt.

Emellett nagyon jó hő- és hangszigetelő anyag, aminek mindenképpen meg kell lennie egy tetőnél.

Sőt, még az ár-érték aránya is kiemelten kedvező a többi tetőfedő anyaghoz képest!

A zsindelynek köszönhetően új tetője kifogástalan állapotú lehet.

  1. Nem keletkezik veszélyes hulladék

A pala veszélyes hulladéknak számít, mivel azbesztet tartalmaz.

Bontásnál ezt el kell szállítani a megfelelő helyre, amely szintén költséges lehet. Ma már be is van tiltva a gyártása. A bontás nélküli palatető-felújításnál azonban ezzel sem kell törődnie.

Itt ugyanis, mint ahogyan a szolgáltatás nevében is benne van, nem bontjuk le a tetőt, így nem is keletkezik elszállítandó veszélyes hulladék.

De ne aggódjon, attól, hogy bontás nélkül lett felújítva a tető, ez semmilyen veszélyt nem jelent Önre! A tető kitűnően fog funkcionálni, és a pala sem fog károsan hatni Önre.

  1. Hosszú élettartam

Tetőt nem rövidtávra csináltat az ember. Ha már fel kell újítani, mindenki szeretné, hogy az utána akár egész hátralévő életében szolgálja őt.

Ezzel az eljárással akár 30-40-ig is meghosszabbodhat a tető élettartama, így ez valóban egy hosszútávú megoldást jelent!

A Tetőző cég 20 év garanciát kínál minden munkájára, mely 30 évig bővíthető. Döntsön jól, hogy tetője sokáig szolgálhassa Önt!

Ön sem szeretné néhány évente felújítani a tetőjét.

Ezek az előnyök mind a palatető bontás nélküli felújítása mellett szólnak. Valóban sokkal egyszerűbb az egész procedúra.

Miért akarna hosszú ideig tartó, bonyolult, és drága felújítást?

A bankok bevonása nélküli kamatmentes részletfizetési lehetőségnek hála pedig akkor sem kell kétségbeesnie, ha nincsen meg egyben a tetőfelújításra szánt összeg.

Vágjon bele! A Tetőző cég a megoldás az Ön számára.