SZOLGÁLTATÁSAINK

RÉSZLETFIZETÉS!

PALATETŐ FELÚJÍTÁS

Azbesztet tartalmazó terméket, mint pl. palatető, Magyarországon már régóta tilos forgalomba hozni és az építőiparban bármilyen célból felhasználni.

Egy elöregedett palatetővel a nagyobb viharoknál szinte biztos, hogy a tetőszerkezetet nedvesség fogja érni.

Amellett, hogy magát a tetőt tartó gerendákat számukra káros, roncsoló, gyengítő hatású víz érheti, akár az Ön ingatlanja is könnyedén beázhat.

Beázások és az ezzel együtt járó anyagi károk okozója gyakran az elhanyagolt, rossz állapotú tetőburkolat.

A palatetők javítása és szigetelése általában úgy történik, hogy a helyén marad a régi fedőanyag, és erre kerül az új fajta tetőhéjazat.

A régi fedőanyagra különféle mintázatú bitumenes lemez kerül, amely két anyag erősítése általában lángolvasztással történik vagy cserepeslemezes borítás megoldását választjuk. Ezzel már megadtuk a jó vízelvezetés és a hőszigetelés lehetőségét is.

Vállaljuk bármilyen állapotú, méretű palatető felújítását, bontását veszélyes hulladék nélkül, egyedi technológiával, országszerte.

ZSINDELYTETŐ JAVÍTÁS ÉS KÉSZÍTÉS

Amennyiben házát 20-30 éve bitumenes tetőzsindely fedi, az szinte biztosan szembesül azzal a ténnyel, hogy a zsindelytető elöregedett, esztétikailag már nem dísze a háznak, sokszor a vízzárási funkcióját sem tudja már ellátni.

A mostanában jelentkező problémának oka az is, hogy 20-25 évvel ezelőtt a zsindelyezés még nem forrott ki olyan mértékben, mint napjainkban.

Mit tehetünk ezekkel a tetőkkel?

Ezeket a tetőket zsindelyfedésre tervezték, ezért statikailag nem szerencsés beton- vagy agyagcserép fedést választani már rá. Az újra-zsindelyezés során tökéletes vízzáró réteget alakítunk ki a tetőn, javul a ház komfortérzete, kisebb lesz az elektromos, fűtési költség a jó szigetelés miatt, nem lesz hullámos az új zsindely.

Ha zsindely tetőfedést választunk, akkor sokkal gyorsabban, és költséghatékonyabban felújíthatjuk a tetőnket. A szakszerűen elkészített, felrakott zsindely sokáig tartja vízzáró képességét, tartós marad. A zsindelytető alkalmas garázsok, kisebb melléképületek, építmények fedésére is.

LAPOSTETŐ CSAPADÉKVÍZ ELLENI SZIGETELÉSE

Profi lapostető csapadékvíz elleni szigetelés egész Magyarországon!
A lapostető víz szigetelésnek kettős feladata van: egyaránt gondoskodik a hőszigetelésről és a vízszigetelésről is.

Minőségi, ellenőrzött alapanyagok és kiemelkedő szakmai tapasztalat szükséges ahhoz, hogy a tetőszigetelés évtizedeken keresztül azonos minőségben gondoskodjon az épület védelméről – ellenállva a környezeti hatásoknak, megfelelve a tűzvédelmi előírásoknak.

Profilunk közé tartozik a bitumenes tetőszigetelés.

Közel 3 évtizede dolgozunk ipari épületek, társasházak és családi házak tetőszigetelésének kialakításán és javításán.

A Tetőző csapata hosszú távon tervez, ezért nálunk mindig kifogástalan minőségű munkával, szakértő kollégákkal és hiteles kommunikációval találkozhat.

A telefonszámunk közel 30 éve ugyanaz, ha szüksége lenne a garanciális javításra vagy karbantartásra, minden esetben elérhetőek vagyunk!

Imádjuk az épületeket, erről árulkodik az elhivatottságunk és az épületek iránt érzett szeretetünk

TETŐZŐ

Pontosság

Pontosság a fő névjegyünk, tervtől a kész tetőig minden méret pontosan készül el

TETŐZŐ

Esztétikum

A terveinket a legfrissebb stílus irányzatnak megfelelően készítjük el, viszont, amennyiben kéri, akkor akármilyen irányzatot meg tudunk valósítani

TETŐZŐ

Végeredmény

Garanciát vállalunk munkánkért, bármi problémát észlel keressen minket mi kijavítjuk.

A zsindely a legnépszerűbb és legelegánsabb tetőfedő anyag

 

Eredetinek tűnik, hosszú ideig tart, méltó – mit kívánhatna még?

 

A zsindely előnyei

-kis mennyiségű hulladék a telepítés során
-a csapadék alatt csendes
-jó hő- és hangszigetelő
-nincs kitéve rozsdának, korróziónak és bomlásnak
-ellenáll a bioagenseknek (gomba, moha, zuzmó)
-kémiailag ellenáll a savaknak
-vízálló
-dielektromos (puha tetőknél nem szükséges villámhárító)
-nem halványul a napon
-nem igényel további színezést
-nem igényel hómegtartó eszközök telepítését
-ellenáll mind a hőnek (Közép-Ázsiában használják), mind a fagynak (Kanadában használják), nem fél a hirtelen hőmérséklet-változástól
-nem fél az erős széllökéstől
-jól alkalmazkodik a tető geometriai hibáihoz, az épület megtelepedése során bekövetkező alakváltozásokhoz és a szélsőséges hőmérsékleti viszonyokhoz, a baleseti károk pedig gyorsan kiküszöbölhetők a cserép kis mérete és az elemcsere lehetősége miatt
-Az anyag kis súlya nem igényli a tető tartószerkezetének megerősítését, az alapot, csökkenti a szállítás és a telepítés helyére emelés költségeit
-alacsonyabb költség a többi tetőfedő anyaghoz képest

Most részletfizetési lehetőséggel!

tető felújítása részletfizetéssel
tető felújítása részletfizetéssel
tető felújítása részletfizetéssel
tető felújítása részletfizetéssel

Kövessen minket közösségi oldalainkon is